Polityka prywatności

Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Użytkownika  przez serwis  internetowy prowadzony pod adresem www.arkana.edu.pl przez Arkana Joanna Wójcicka Ul. Prof. Wacława Szuberta 21, 91-185 Łódź.

Serwis  internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny.

Dane osobowe gromadzone i przetwarzane są jedynie przez Arkana i nie są udostępniane żadnym osobom trzecim.

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych. Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Zgodnie z tą ustawą Klienci mają prawo do wglądu w swoje dane do ich poprawiania oraz wniesienia żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania.

Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:

  1. Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  2. Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookies

Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych jak również prawo do ich poprawiania.

Arkana może wykorzystywać adres e-mail użytkownika do przesyłania mu newsletterów, informacji o zbliżających się szkoleniach lub innych wydarzeniach, kierowania ofert handlowych oraz każdej innej komunikacji, związanej z wykonywaną przez Arkana działalnością. W każdym momencie Klient ma prawo do rezygnacji z niniejszej subskrypcji.